NOVA CONVOCATÒRIA D'EXPERIMENTS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOVA CONVOCATÒRIA D'EXPERIMENTS
La convocatòria d'experiments per al 2on semestre de 2016 s'ha obert fins el 29 de febrer. Està previst que els resultats es publiquin a la segona meitat de maig. Aquesta convocatòria inclou una nova línia de llum d'infraroig, MIRAS.

Ja pots enviar la teva proposta d'experiment per utilitzar una de les línies del Sincrotró ALBA al segon semestre de 2016. La data límit per enviar una proposta és el 29 de febrer.

En aquesta convocatòria hi ha disponible una nova línia de llum: MIRAS, dedicada a la microespectroscòpia d'infraroig, que es preveu que entri en funcionament al novembre de 2016.

Aquesta convocatòria no inclou la presentació de propostes de l'àmbit de la cristal·lografia de proteïnes perquè la línia de llum BL13-XALOC ja té cobert tot el període 2016.

Les propostes són inicialment revisades per comprovar la seva viabilitat tècnica. Seguidament, són avaluades per un panell científic internacional de reconegut prestigi, que segueix com a criteri principal d'avaluació l'excel·lència científica. Està previst que la convocatòria es resolgui a la segona meitat de maig de 2016.

Per a enviar una proposta:
http://useroffice.cells.es/

Més informació de la convocatòria:
http://www.cells.es/en/users/call-information

Més informació sobre las normes de finançament:
https://www.cells.es/en/users/user-funding

arxivat sota: ,