ALBA PARTICIPA AL BIG SCIENCE BUSINESS FORUM

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA PARTICIPA AL BIG SCIENCE BUSINESS FORUM
Del 26 al 28 de febrer, les principals infraestructures i empreses d'investigació de tecnologia de tot el món es reuneixen per primera vegada en un congrés a Copenhagen.

Copenhagen, 28 de febrer de 2018. El Big Science Business Forum 2018 és el primer esdeveniment per a empreses de tota Europa, on poden intercanviar informació amb les grans instal·lacions científiques sobre futures inversions i adquisicions en un únic lloc en el transcurs d'uns pocs dies.

La conferència està organitzada per CERN, EMBL, ESA, ESO, ESRF, ESS, European XFEL, F4E i ILL. Altres nou organitzacions s'han adherit al programa de la conferència - ALBA, DESY, ELI-NP, ENEA, FIRA, MAX IV, SCK · CEN - MYRRHA, PSI i SKA - reunint així 18 de les grans organitzacions científiques més avançades del món. 1000 delegats procedents de més de 500 empreses i organitzacions participen a l'esdeveniment.

Gastón García, subdirector de l'ALBA, i Alejandro Sánchez, responsable de l'Oficina Industrial i de Projectes han participat en una sessió el 27 de febrer per explicar l'estat actual i els plans de desenvolupament del Sincrotrón ALBA.

IM_BSBF2018_2 . IM_BSBF2018_1 

Més informació: www.bsbf2018.org


arxivat sota: