AVANÇA LA INICIATIVA LEAPS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / AVANÇA LA INICIATIVA LEAPS
Del 12 al 14 de febrer de 2018, el Sincrotró ALBA acull les reunions de la Junta de Coordinació i el Grup de Treball de la Iniciativa LEAPS, la Lliga Europea de Fonts de Fotons basades en acceleradors.

Cerdanyola del Vallès, 13 de febrer de 2018. LEAPS és un consorci estratègic iniciat pels directors de les instal·lacions de llum de sincrotró i làsers d'electrons lliures (FELs) a Europa. 19 instal·lacions hi participen amb l'objectiu de promoure un canvi en la col·laboració europea, a través d'una visió comuna que permeti a l'excel·lència científica resoldre els desafiaments globals i augmentar la competitivitat i integració.

Aquests dies, el Sincrotró ALBA organitza la primera reunió presencial de la Junta de Coordinació amb la participació de tots els representants de les instal·lacions, seguida d'una reunió de l'Equip de Treball que està preparant un document de posicionament per presentar a la Unió Europea a finals de març de 2018. Rafael Abela, de l'Paul Scherrer Institut de Suïssa, presideix aquesta tasca.

IM_LEAPSEventALBA

arxivat sota: ,