OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA INDÚSTRIA (PIMES)

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA INDÚSTRIA (PIMES)
Fins el 21 de desembre de 2018, les petites i mitjanes empreses poden sol·licitar el temps de feix finançat en diferents fonts de llum europees.

Cerdanyola del Vallés, 16 de Juliol, 2018.  El Projecte europeu CALIPSOplus  reuneix 19 socis que ofereixen accés a 14 sincrotrons i 8 FEL a Europa i Mig Orient. En particular, el projecte està finançant l'accés transnacional de la indústria (PIMEs) a fonts de llum. La segona convocatòria de propostes ja està oberta per a les PIMEs.

CALIPSOplus té com a objectiu eliminar les barreres que impedeixen l'accés a fonts de llum basades en acceleradors de classe mundial. Els raigs intensos generats per les fonts de llum són excel·lents eines per caracteritzar un gran tipus de materials i proporciona informació única i molt útil per a la indústria.

El finançament de CALIPSOplus recolza l'accés de les PIMEs. Les PIMEs poden presentar una sol·licitud a través del lloc web. Aquest esquema de tanteig  d'accés transnacional permet a les PIME accedir a la millor font de llum per a les seves necessitats particulars, independentment de si és o no la font de llum més propera.

Podeu trobar més informació i els contactes de les fonts de llum que formen part de CALIPSOplus aquí

CALIPSOplus ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en virtut de l'acord de subvenció n. ° 730.872

IM-CALIPSOplus


arxivat sota: , ,