L’AGÈNCIA ACCIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA VISITA EL SINCROTRÓ ALBA

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / L’AGÈNCIA ACCIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA VISITA EL SINCROTRÓ ALBA
El Sincrotró ALBA ha rebut una delegació de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), encapçalada per la seva consellera delegada.

Una delegació de l’agència ACCIÓ, encapçalada per Núria Betriu - consellera delegada d’ACCIÓ i directora general d’Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya -, ha visitat avui les instal·lacions del Sincrotró ALBA. Durant la visita, han pogut conèixer el funcionament del complex d’acceleradors i les seves 8 línies de llum; així com parlar de les múltiples aplicacions que té la llum de sincrotró en els diferents sectors empresarials, de la mà de la directora de l’ALBA, Caterina Biscari, l’expresident de la Comissió Executiva, Ramon Pascual, i el cap de la Oficina Industrial, Alejandro Sánchez.

La consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, ha deixat clara la seva visió respecte la rellevància del Sincrotró ALBA per a les empreses: “ALBA és un important actiu per la indústria i les PIMES, contribuint a la competitivitat del sector empresarial del país”. Betriu també ha afegit que “de la mateixa manera que busquem ser un país diferencial en investigació, també ho volem ser a nivell industrial, amb un teixit empresarial competitiu; que les empreses catalanes també innovin i aportin innovació al món”.

IM-ACCIO4 IM-ACCIO2 IM-ACCIO1 IM-ACCIO3

Membres d'ACCIÓ visitant el Sincrotró ALBA, guiats per Ramon Pascual, expresident de la Comissió Executiva (a dalt), i Caterina Biscari i Alejandro Sánchez (a baix), directora i cap de l'Oficina Industrial de l'ALBA respectivament.

ACCIÓ és l’agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya. La seva missió és donar suport estratègic i potenciar la competitivitat del teixit empresarial català davant dels nous reptes globals, fomentant el procés de diferenciació competitiva, a través de la  innovació, la internacionalització i la recerca contínua de noves oportunitats de negoci. L’agència es troba adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i compta amb una xarxa de 39 oficines arreu del món.

arxivat sota: , ,