NOVA CONVOCATÒRIA D’EXPERIMENTS PER AL 2015

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOVA CONVOCATÒRIA D’EXPERIMENTS PER AL 2015
Fins el 7 de juliol, es poden presentar propostes a la nova convocatòria d’experiments del Sincrotró ALBA. Aquests es realitzaran entre el gener i el juny de 2015.

Del 5 de juny al 7 de juliol, els investigadors interessats en realitzar un experiment al Sincrotró ALBA poden presentar les seves propostes. En aquesta ocasió, s'accepten projectes de llarg termini en condicions restrictives (durada màxima de dos anys, només un projecte de llarg termini per estació experimental i el projecte ha d'aportar una valor afegit a ALBA– noves tècniques, desenvolupaments, equip o personal ALBA, etc.-). Les propostes pertanyents a l'àrea de la cristal·lografia de proteïnes han de presentar-se en la modalitat BAG (Block Allocation Group) i poden cobrir tot el 2015.

Un cop superada la viabilitat tècnica, les propostes són avaluades per un panell d'investigadors internacionals de diferents àrees de recerca. Aquest panell elaborarà un ranking de propostes segons la seva excel·lència científica.

Està previst que la convocatòria es resolgui a finals de 2014.

Els investigadors interessats han de tramitar la seva sol·licitud a través del portal ALBA User Office: http://useroffice.cells.es/

arxivat sota: ,