ALBA ACULL UN SEMINARI SOBRE INVERSIÓ I FINANÇAMENT

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA ACULL UN SEMINARI SOBRE INVERSIÓ I FINANÇAMENT
La Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi) ha posat en marxa el programa EDI (Equips d'Innovació) per millorar la relació entre el sector de la recerca i el dels negocis. El Sincrotró ALBA, una de les institucions que participa al programa EDI, ha acollit el segon seminari sobre temes d'inversió.

Investigadors i empreses han participar al seminari dedicat a aspectes financers i d’inversió del programa EDI. Aquest seminari s’ha celebrat al Sincrotró ALBA i ha inclòs xerrades i una visita a les seves instal·lacions.

Elena Rico, Directora d'Operacions de Caixa Capital Risc, ha analitzat les diferents opcions de finançament privat disponibles per a projectes de recerca amb potencial de negoci. Carlos Arias, director d'iMicroQ, ha descrit la seva pròpia experiència, destacant els èxits i dificultats al buscar finançament privat.

El programa EDI, desenvolupat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), promou un canvi cultural en les relacions entre els científics i la indústria amb l'objectiu d'ampliar la valorització i comercialització dels resultats de la recerca. ALBA és un dels participants en aquest programa amb dos projectes: un de la divisió de Computing i un altre de la divisió d'Enginyeria, tots dos coordinats per l'Oficina Industrial d'ALBA.

  

Elena Rico (Caixa Capital Risc), durant la seva xerrada sobre opcions d'inversió. Carlos Arias (director de iMicroQ).

arxivat sota: , ,