ALBA CO-ORGANITZA LA 12a CONFERENCIA INTERNACIONAL LEEM PEEM

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA CO-ORGANITZA LA 12a CONFERENCIA INTERNACIONAL LEEM PEEM
Del 26 al 30 de setembre de 2022 se celebra a Còrdova (Espanya) la Conferència LEEM-PEEM, comptant amb la col·laboració de diferents membres del personal d'ALBA, així com d'alguns dels seus usuaris. LEEM-PEEM és una reunió biennal que revisa l'estat de les microscòpies de superfície que empren electrons de baixa energia.

LEEP-PEEM 1 LEEP-PEEM 2

Cerdanyola del Vallès (Barcelona), 19 de setembre de 2022. La 12a Conferència Internacional LEEP-PEEM pretén promoure i difondre les aplicacions de les microscòpies de superfície, com LEEM, la PEEM, la SPLEEM, la XPEEM i les tècniques relacionades, al públic científic. El seu àmbit d'aplicació abasta l'estudi de superfícies, les pel·lícules fines, les pel·lícules orgàniques, la química de superfícies, el magnetisme, etc.

El Sincrotró ALBA participa activament en la trobada de la conferència, sent un dels espónsors principals i amb Lucía Aballe, científica d'ALBA, chair de la conferència. Michael Foerster i Miguel Ángel Niño, de la línia de llum CIRCE-PEEM, són també membres del comitè organitzador de l'esdeveniment a Còrdova.

També participarà l'estudiant de doctorat del CIRCE, Muhammad Waqas Khaliq, el qual té programada la xerrada, "Imagini of Magneto-acoustic Waves at GHz Frequency", el quart dia de la conferència. I a més presenta el poster "High Frequency Sample Excitation at the ALBA-PEEM". Diversos usuaris del Sincrotró ALBA també impartiran xerrades sobre el seu treball realitzat a la línia de llum CIRCE PEEM, com Irene Palacio (ICMM-CSIC), Cristina Bran (ICMM-CSIC), Jorge Trasobares (IMDEA Nanociència), Miguel A. Cascales (Universitat de Glasgow), Anna Mandziak (Sincrotró Solaris) i Sandra Ruiz-Gómez (Max Planck Institute for Chemical Physics of Solids).

Link a la web de la conferència

arxivat sota: ,