ALBA REP UN RECONEIXEMENT PEL SEU COMPROMÍS AMB L’FP DUAL

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / ALBA REP UN RECONEIXEMENT PEL SEU COMPROMÍS AMB L’FP DUAL
La Commemoració del 10è aniversari de la Formació Professional Dual a Catalunya va tenir lloc ahir 25 de maig a l’espai CaixaForum. El Sincrotró ALBA va rebre un reconeixement a la seva fidelitat i compromís amb la FP Dual, que porta desenvolupant des del 2015 i acollint més de 90 estudiants. En l’acte es va reflectir l’èxit d’aquesta iniciativa així com el reconeixement a l’esforç i compromís d’empreses, escoles i alumnat.

 IM-10anysFPdual2 IM-10anysFPdual1

Cerdanyola del Vallès, 26 de maig 2022  Ahir, 25 de maig, feia deu anys de la publicació de la Resolució ENS/1204/2012 d'organització de la formació en alternança en els ensenyaments de formació professional inicial, que iniciava el programa de Formació Professional Dual a Catalunya. Aquesta modalitat de formació professional permet a l’estudiant esdevenir “aprenent” en una empresa o entitat col·laboradora.

La normativa esmentada ha permès configurar un model formatiu en alternança on hores d'ara participen al voltant de 330 centres i 6.000 entitats col·laboradores. Entre elles, el Sincrotró ALBA, que des del 2015 ha acollit més de 90 estudiants per realitzar els seus estudis de FP Dual en molts àmbits com el desenvolupament d'aplicacions multiplataforma, administració de sistemes informàtics en xarxes, disseny i producció en fabricació mecànica, manteniment elèctric, instal·lacions frigorífiques i de climatització, màrqueting i publicitat, anàlisi i control de qualitat o administració i finances.

A fi i efecte de reconèixer la feina feta per tots els centres educatius i entitats al llarg d'aquests anys, ahir es va organitzar una jornada a l'espai CaixaForum amb tots els agents participants. La responsable de l’Oficina de Control de Gestió i Projectes Subvencionats del Sincrotró ALBA, Eva Hernández, va recollir el trofeu en reconeixement a la tasca feta pel Sincrotró durant aquests anys.

Coneix alguns dels perfils de formació professional dual al Sincrotró ALBA:

 

arxivat sota: ,