EL PROGRAMA DOCFAM+ OBRE CONVOCATÒRIA AMB 13 PLACES DE DOCTORAT

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / EL PROGRAMA DOCFAM+ OBRE CONVOCATÒRIA AMB 13 PLACES DE DOCTORAT
El programa de formació doctoral en Materials Funcionals Avançats: cap a un futur millor, abreviat com a DocFam+, ofereix contractació a 26 doctorands. Està liderat per l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) i la seva primera convocatòria per aplicar-hi està oberta fins el 15 de juliol, oferint les 13 primeres places de doctorat.

DOCFAM+

APLICA ARA!

Cerdanyola del Vallès, 6 de juny 2023  DocFam+ és un programa d’investigació interdisciplinari i intersectorial únic. És un programa europeu concedit a l’ICMAB-CSIC a través de les accions Marie Skłodowska-Curie (MSCA-COFUND) i ofereix salaris excel·lents i experiència internacional a través d’estances a joves investigadors de tot el món.

Els joves investigadors poden aplicar a la convocatòria des d’ara fins el 15 de juliol i triar fer la seva tesi doctoral en un d’aquests centres líders en materials funcionals: l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC), l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l’Institut de Recerca en Energia a Catalunya (IREC), l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE), l’Institut de Microelectrònica de Barcelona (INB-CNM-CSIC), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Sincrotró ALBA. Els beneficiaris del programa podran investigar i fer el seu doctorat a qualsevol d’aquestes institucions. També existeix la possibilitat de fer estades en altres institucions internacionals o en empreses del sector.

DocFam+ millora el potencial i les futures perspectives professionals dels becats. El programa promou condicions laborals i laborals adequades per als investigadors contractats, complint els principis establerts a la Carta i el Codi. Els seleccionats rebran un salari generós que inclou assignacions de vida i de mobilitat. A més, DocFam+ cobrirà les despeses de matrícula dels estudis de doctorat durant els 3 anys del contracte. També es beneficiaran dels costos de recerca, trainings i networking associats amb la seva participació a les diferents activitats al llarg del programa.

 

arxivat sota: ,