GRAN ÈXIT DE LA 1ª TEMPORADA DEL PODCAST ACELERANDO ELECTRONES

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / GRAN ÈXIT DE LA 1ª TEMPORADA DEL PODCAST ACELERANDO ELECTRONES
Acelerando Electrones tanca la seva primera temporada dedicant el 6è programa a la professió científica. Parlem amb tres persones que treballen a l’ALBA perquè ens expliquin la seva experiència de treballar en un sincrotró.

Cerdanyola del Vallès, 1 de juny 2022  Ja podeu escoltar el capítol "Ser investigador/a" d’Acelerando Electrones, el podcast de ciència del Sincrotró ALBA. Disponible a iVoox, Spotify, Google Podcast, Apple Podcasts i Youtube.

Per acabar aquesta primera temporada parlem de l’ofici d’investigador i investigadora. Aclarirem alguns conceptes, trencarem mites de les funcions i possibilitats de la ciència i entrevistarem tres persones que treballen a ALBA perquè ens expliquin la seva experiència professional en primera persona. Sabrem com és el seu dia a dia i què els ha dut fins aquí.

Coneixerem a Montse Pont, membre de l’equip de direcció i responsable de l’operació en l’Oficina de Coordinació de l’ALBA; a Isidro Crespo, bioquímic i investigador postdoctoral en una línia de llum; i a Massimo Tallarida, responsable de l’última línia de llum construïda a l’ALBA dedicada a la investigació en nous materials.

No us ho perdeu, 20 minuts... Entesos, d’acord. Aquesta vegada ens hem passat dels 20 i pico minuts, però val la pena: 34 minuts per il·luminar la ciència!

Amb aquest programa, Acelerando Electrones tanca la seva primera temporada amb gran èxit. En total, els sis capítols emesos fins avui acumulen més de 13.000 escoltes. La segona temporada s’estrenarà en uns mesos amb més temes relacionats amb el funcionament del Sincrotró ALBA i les seves aplicacions en múltiples camps d’investigació.



Aquest podcast està produït en col·laboració amb Cugat Mèdia i gràcies al suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d'Espanya, a través de la seva convocatòria anual d'ajudes pel foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació.El Sincrotró ALBA forma part de la xarxa d'Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i ha rebut suport a través del projecte FCT-20-15798.

IM-FECYT IM-CugatMèdia


arxivat sota: ,