NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA ALBA NEWS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA ALBA NEWS
Ja està disponible la darrera edició de la revista ALBA News, una publicació que recull les últimes novetats del Sincrotró ALBA. ALBA News inclou notícies científiques, informació sobre el personal i la activitat desenvolupada a ALBA i agenda d'esdeveniments. Aquesta darrera edició conté un reportatge especial sobre la primera trobada d'usuaris d'ALBA.

Dirigida a la comunitat científica interessada en l'ús de la radiació sincrotró, ALBA News és una revista que pretén informar de l'activitat principal desenvolupada a ALBA. Amb una periodicitat quadrimestral, ALBA News inclou notícies dels experiments duts a terme a les diferents línies de llum, així com al complex d'acceleradors. També incorpora un espai dedicat a les col·laboracions amb la indústria i a les activitats de divulgació. 

En aquesta edició, es presenta un reportatge especial sobre la primera trobada d'usuaris d'ALBA i la VI reunió d'AUSE, que va tenir lloc al setembre de 2013. En ell, es pot conèixer un resum del contingut de les diferents sessions, les dades més rellevants sobre els usuaris d'ALBA i informació de la darrera convocatòria d'experiments.

Esperem que gaudiu de la lectura!


arxivat sota: ,