PEP CAMPMANY, GUARDONAT AMB EL PREMI RECERCAT 2022

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / PEP CAMPMANY, GUARDONAT AMB EL PREMI RECERCAT 2022
El nostre company de la divisió d'Acceleradors, Pep Campmany, va rebre el passat 7 de maig el Premi Recercat 2022 que atorga l'Institut Ramon Muntaner.

IM_PepCampmany_Recercat2022


Cerdanyola del Vallès, 9 de maig de 2022. L'Institut Ramon Muntaner va atorgar a Pep Campmany, investigador de la divisió d'Acceleradors, el Premi Recercat 2022 el passat dissabte 7 de maig.

El premi ha reconegut l'activitat de recerca desenvolupada per Pep Campmany, tant a la seva feina, lligada al Sincrotró ALBA des de l'inici del projecte, com també pel seu paper d'estudiós de la historia local, ja que Pep Campmany va fundar el Centre d'Estudis de Gavà i ha publicat diversos llibres sobre Gavà i el Baix Llobregat.

El passat 7 de maig de 2022 a la 13:30h va tenir lloc l'acte d'entrega dels premis al Teatre Municipal Ateneu Igualadí, on també es va premiar la Societat Andorrana de Ciències i l'historiador Pere Pasqual Domènech.

A l'acte va assistir el Cap de la Divisió d'Acceleradors d'ALBA per transmetre'l la felicitació de tot el personal i compartir amb ell aquest moment merescut de celebració.

L'Institut Ramon Muntaner és una fundació privada que promou la difusió i el suport als projectes d'investigació i culturals dels centres i instituts d'estudis de parla catalana.

arxivat sota: ,