DESCOBREIX EL DARRER NÚMERO DE L'ALBA NEWS

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / DESCOBREIX EL DARRER NÚMERO DE L'ALBA NEWS
Inclou les novetats del Sincrotró ALBA: notícies científiques, col·laboracions amb la indústria, activitats de divulgació, informació del personal i un reportatge sobre el pla estratègic d'ALBA per als propers anys. Aquesta edició incorpora dues noves seccions: "Science in detail" i "The Interview". No t'ho perdis!

El darrer número de la revista ALBA News ja està disponible. En aquesta publicació, trobaràs notícies sobre els experiments i millores realitzades a les línies de llum i als acceleradors d'ALBA. El tema central d'aquest número és el pla estratègic i els futurs desenvolupaments a ALBA. També inclou un article sobre un dels nostres usuaris industrials, Crysforma, i alguns detalls sobre l'ALBA Open Day i altres esdeveniments organitzats recentment.

Com a novetat, aquesta edició inclou dues noves seccions: "Science in detail", on el professor John Helliwell descriu l'impacte de les hormones auxies, i "The Interview" amb Andreu Mas-Colell, president del Consell Rector d'ALBA i Conseller del Govern de la Generalitat de Catalunya. 

Dirigit a la comunitat científica interessada en l'ús de la llum sincrotró, l'ALBA News és una revista quatrimestral que té l'objectiu d'informar de les activitats principals d'ALBA. 

Esperem que gaudiu de la lectura.

Llegeix en línia l'ALBA News des d'aquest enllaç.

Descarrega l'ALBA News aquí.

arxivat sota: ,