COM AJUDA LA LLUM DE SINCROTRÓ AL DESENVOLUPAMENT I MILLORA DELS FÀRMACS?

Sou a: Inici / Actualitat / NOTÍCIES / COM AJUDA LA LLUM DE SINCROTRÓ AL DESENVOLUPAMENT I MILLORA DELS FÀRMACS?
El proper 7 de maig el Sincrotró ALBA organitza una jornada dirigida a empreses de la indústria farmacèutica amb l’objectiu de mostrar les capacitats analítiques de la instal·lació. La inscripció a l’esdeveniment – d’accés gratuït – finalitza el 4 de maig.

Segons el premi Nobel de Medicina de 1996 Peter C. Doherty, la llum sincrotró està present al 80% de la investigació i desenvolupament de fàrmacs. Però quines tècniques són les més adequades? Quin tipus d'estudis poden realitzar-se? Quins avantatges ofereix la llum sincrotró?

Per aclarir aquestes i altres qüestions, el Sincrotró ALBA organitza a les seves instal·lacions el proper 7 de maig una jornada dirigida a empreses de l'àmbit biomèdic. L'objectiu de l'esdeveniment és mostrar el tipus de dades que poden obtenir-se mitjançant les tècniques disponibles a les línies de llum d'ALBA així com exemples concrets de resultats obtinguts a ALBA i a d'altres sincrotrons d'arreu del món.

L'acte preveu la realització d'exposicions a càrrec de científics d'ALBA (incloent aspectes com la caracterització dels principis actius i la biologia estructural per al disseny de fàrmacs) així com la participació d'empreses que ja han col·laborat amb el Sincrotró ALBA – com Almirall o Enantia -. Inclou també una visita a les seves instal·lacions i diversos espais de discussió per afavorir l'intercanvi d'idees entre assistents i investigadors d'ALBA.

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta però és necessari registrar-se abans del 4 de maig de 2015 a través de la pàgina web: https://indico.cells.es/indico/event/28/

Descarrega el programa

IM-Brochure_Industrial Workshop Pharma

arxivat sota: ,